4 kwi 2016

Roladki z Indyka ze Szpinakiem

Znakomite a zarazem szybkie roladki z piersi Indyka bez tłuszczu. Idealny dodatek do ziemniaków czy kasz. 

SKŁADNIKI:
  •  4 Kotlety z Piersi Indyka
  • 2 Garści Szpinaku
  • 1 Kulka Mozzarella
  • 2 Ogórki Kiszone
  • Przyprawy: sól, pieprz, wegeta
  • wykałaczki ok 12 sztuk 
  • woreczek do duszenia 

 SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
 Filet z Indyka dokładnie rozbijam . 
Przyprawiam.
Na mięso kładę:szpinak, mozzarelle oraz plaster ogórka.
Dokładnie zawijam i zapinam wykałaczkami. 
Przekładam do woreczka. Dokładnie zamykam.
Piekę w piekarniku ok 40 min w 180 stopniach góra-dół. 
SMACZNEGO 





 

Brak komentarzy:

DRUKUJ PRZEPIS

Print Friendly and PDF