Szybka przystawka na kazda okazję ❤
Zapraszam do polubienia mojej strony na FBhttps://www.facebook.com/gotowaniepatki/ oraz śledzenia na Instagramiehttps://www.instagram.com/ gotowaniepatki/ Będzie mi bardzo miło
5 kotletów ze schabu
5 plastrów sera żółtego
15 plastrów salami
Ok 2 garście szpinaku świeżego
Ketchup pikantny
5 plastrów sera żółtego
15 plastrów salami
Ok 2 garście szpinaku świeżego
Ketchup pikantny
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Mięso dokładnie ubijam by było cienkie. Doprawiam dokładnie z obu stron.
Każdy kotlet smaruję pikantnym ketchupem. Posypuję szpinakiem, serem i
kładę salami. Calość dokładnie zawijam w roladki.
Następnie bardzo ciasno zwijam folią mięso. Wkładam do piekarnika. Piekę góra-dół przez 40 min w 180 stopniach.
Po upieczeniu kiedy mięso wystygnie kroję w plastry.
Smacznego.
Następnie bardzo ciasno zwijam folią mięso. Wkładam do piekarnika. Piekę góra-dół przez 40 min w 180 stopniach.
Po upieczeniu kiedy mięso wystygnie kroję w plastry.
Smacznego.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz