SKŁADNIKI DLA 4 OSÓB
- 3 jajka
- 1 brokuł
- 10 dag sera żółtego
- 3 ogórki konserwowe
- 1 seler naciowy
- 1/2 czerwonej cebuli
- Świeża kolenda
- Pęczek świeżej natki pietruszki
- 3 łyżki jogurtu
- 1 łyżka majonezu
- Sól i pieprz
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Jajka gotuję. Obieram i kroję w drobą kostkę.
Brokuła myję, dzielę i gotuję na parze. Studzę kroję w kostkę.
Cebulę kroję w kostkę. Kolendre i pietruszkę siekam drobno. Selera krojem w pół księżyce.
Ogórki oraz ser kroję w kostkę. Wszystkie składniki mieszam ze sobą dodaję majonez i jogurt oraz sól i pieprz.
Wkładam do lodówki na min 30 min przed podaniem.
Brokuła myję, dzielę i gotuję na parze. Studzę kroję w kostkę.
Cebulę kroję w kostkę. Kolendre i pietruszkę siekam drobno. Selera krojem w pół księżyce.
Ogórki oraz ser kroję w kostkę. Wszystkie składniki mieszam ze sobą dodaję majonez i jogurt oraz sól i pieprz.
Wkładam do lodówki na min 30 min przed podaniem.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz