SKŁADNIKI:
Pasta
- 150 g tuńczyka kawałki np. W oleju
- 2 ogórki konserwowe
- 2 jajka na twardo
- 1 szalotka
Sos
- 1 łyżka majonezu
- 1 łyżka jogurtu
- Sól czarna (może być dowolna)
- Pieprz
PRZYGOTOWANIE:
Jajka obieram a następnie rozgniatam widelcem. Ogórka drobno siekam a
następnie dodaję do jajka. Szalotkę obieram i kroję w kostkę.
Tuńczyka odcedzam i dodaję do pozostałych produktów. Dodaję składniki sosu. Doprawiam solą czarną i pieprzem. Mieszam.
Wkładam do lodówki na min 60 min przed podaniem. Oczywiście można użyć dowolnej soli.
Tuńczyka odcedzam i dodaję do pozostałych produktów. Dodaję składniki sosu. Doprawiam solą czarną i pieprzem. Mieszam.
Wkładam do lodówki na min 60 min przed podaniem. Oczywiście można użyć dowolnej soli.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz