SKŁADNIKI:
- 15 dag kabanosów np z chilli
- 15 dag winogrona np.jasnego
- 10 dag sera pleśniowego
- Ok 30 patyczków lub wykałaczek
Sposób przygotowania:
Kabanosy kroję na kawałki ok 3 cm. Następnie winogrona myję i dziele na
pojedyncze sztuki. Ser pleśniowy kroję w małe prostokąty lub kwadraty.
Następnie na patyczek, plastikowy widelczyk do koreczków lub wykalaczke nakładam najpierw kawałek kabanosa a następnie winogrono.
Na kolejny patyczek nakładam kabanos, a następnie ser.
Koreczki robię, aż wykonczą się składniki.
Następnie na patyczek, plastikowy widelczyk do koreczków lub wykalaczke nakładam najpierw kawałek kabanosa a następnie winogrono.
Na kolejny patyczek nakładam kabanos, a następnie ser.
Koreczki robię, aż wykonczą się składniki.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz