Dziś zapraszam na pyszną i bardzo szybką w przygotowaniu Pastę jajeczną z Ogórkami Po Żydowsku firmy ORZECH http://www.orzech.com.pl/pl/produkt/ogorki-po-zydowsku-produkt-bezglutenowy . Pastę tą często podaję na krakersach, grzankach czy do świeżego i chrupiącego pieczywa. Polecam i Życzę Smacznego. Zapraszam również do odwiedzenia strony ORZECH http://www.orzech.com.pl/pl
SKŁADNIKI:
- 2 ugotowane i obrane jajka na twardo
- 3 sztuki Ogórków po Żydowsku ORZECH http://www.orzech.com.pl/pl/produkt/ogorki-po-zydowsku-produkt-bezglutenowy
- 10 dag sera żółtego
- pęczek natki pietruszki
- Sól i pieprz do smaku
- 1 łyżeczka majonezu
- 1 łyżka jogurtu naturalnego
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Jajka drobno siekamy. Dodajemy do miseczki. Ogórki po Żydowsku ORZECH , kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do miseczki.
Ser żółty trzemy na małych oczkach. Dodajemy do pozostałych składników. Natkę pietruszki siekamy drobno i dodajemy do miseczki.
Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dodajemy majonez i jogurt. Mieszamy. Przed podaniem, pozostawiamy w lodówce ok 30 min.
Ser żółty trzemy na małych oczkach. Dodajemy do pozostałych składników. Natkę pietruszki siekamy drobno i dodajemy do miseczki.
Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dodajemy majonez i jogurt. Mieszamy. Przed podaniem, pozostawiamy w lodówce ok 30 min.
SMACZNEGO :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz