Witam Was Serdecznie:)
Od jakiegoś czasu mam przyjemność współpracować z firmą ORZECH. Firma ta posiada w swoje ofercie bardzo duży asortyment przetworów i produktów warzywnych i owocowych. ORZECH oferuje nam min. buraczki, ogórki,pieczarki,sałatki, patisony, pikle,powidła,sosy.
Ja w swojej paczce,którą dostałam od firmy ORZECH znalazłam:
SAŁATKA PATISONOWA
Idealnie nadaje się do dań obiadowych, mięs,ryb i wędlin.
SKŁADNIKI:
Składniki: patisony (39%), woda, cukier, marchew (8%), ocet spirytusowy,
papryka (4%), cebula (3%), sól, olej rzepakowy, przyprawy w tym
gorczyca.
ZASMAŻANE BURACZKI
Idealnie pasują do duszonego,pieczonego,smażonego mięsa, do dań obiadowych czy ryb.
SKŁADNIKI:
buraki ćwikłowe (60%), woda, cebula, cukier, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, sól, pieprz
PATISONY KONSERWOWE
Idealnie pasują do sałatek, jako przekąska czy przystawka.
SKŁADNIKI:
patisony, woda, ocet spirytusowy, sól, cukier, przyprawy w
tym gorczyca, substancje słodzące: sacharyny, acesulfam K.
ZASMAŻANA KAPUSTA CZERWONA
Po podgrzaniu stanowi idealny dodatek do pieczonych mięs, klusek śląskich lub ziemniaków.
SKŁADNIKI:
Zasmażana kapusta czerwona Produkt pasteryzowany. Składniki: kapusta czerwona (60%), woda, cebula, cukier, ocet spirytusowy, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy.
MARMOLADA O SMAKU RÓŻY
Idealnie nadaje się jako nadzienie do pączków, ciast i deserów.
SKŁADNIKI:
jabłka, cukier, śliwki, aronia, wiśnie, substancja żelująca
(pektyny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja
konserwująca (sorbinian potasu), aromat.
SAŁATKA RUBINOWA
Idealnie nadaje się na ciepło i na zimno. Jako dodatek do mięs, ryb czy dań obiadowych.
SKŁADNIKI:
buraki ćwikłowe 30%, woda, kapusta biała 26%, cebula 6%, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy
OGÓRKI PO ŻYDOWSKU
Idealnie nadaje się jako przekąska, do sałatek, dań zapiekanych, dań obiadowych, ziemniaków, kasz, jajek czy ryb.
SKŁADNIKI:
ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, marchew 4%, cebula 2%, koper, seler 1,5%, sól, przyprawy w tym gorczyca
PIECZARKI MARYNOWANE
Idealnie nadają się na przekąskę, do sałatek, dań obiadowych .
SKŁADNIKI:
pieczarki (50%), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz:
pirosiarczyn sodu, przyprawy w tym gorczyca, substancje słodzące
(sacharyny, acesulfam K).
POWIDŁA Z RUMEM
Idealny dodatek do ciast, naleśników,placuszków czy do pieczywa.
SKŁADNIKI:
śliwki,cukier,rum (0,5),aromat.
DŻEM Z CZARNEJ PORZECZKI
Idealny dodatek do pieczywa,naleśników, ciast, placków.
SKŁADNIKI:
czarne porzeczki cukier, woda, substancja żelująca (pektyny),
regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (guma
guar).
Na moim blogu oczywiście będą pojawiały się super przepisy z wykorzystaniem podanych produktów. Zapraszam do zaglądania na blog oraz na mój FP https://www.facebook.com/Gotowaniepatki-1870386083195861/?ref=page_internal .
Zapraszam również na zapoznanie się z asortymentem firmy ORZECH http://www.orzech.com.pl/pl .
oraz
https://www.facebook.com/ https://www.facebook.com/ZPOWORZECH.
oraz
https://www.facebook.com/
ZAPRASZAM I POLECAM :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz