4 mar 2017

WSPÓŁPRACA ORZECH


Witam Was Serdecznie:)

Od jakiegoś czasu mam przyjemność współpracować z firmą ORZECH. Firma ta posiada w swoje ofercie bardzo duży asortyment przetworów i produktów warzywnych i owocowych. ORZECH oferuje nam min. buraczki, ogórki,pieczarki,sałatki, patisony, pikle,powidła,sosy. 

Ja w swojej paczce,którą dostałam od firmy ORZECH znalazłam: 

SAŁATKA PATISONOWA  

Idealnie nadaje się do dań obiadowych, mięs,ryb i wędlin. 
SKŁADNIKI:
Składniki: patisony (39%), woda, cukier, marchew (8%), ocet spirytusowy, papryka (4%), cebula (3%), sól, olej rzepakowy, przyprawy w tym gorczyca.



ZASMAŻANE BURACZKI 

Idealnie pasują do duszonego,pieczonego,smażonego mięsa, do dań obiadowych czy ryb. 

SKŁADNIKI:
buraki ćwikłowe (60%), woda, cebula, cukier, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, sól,  pieprz

PATISONY KONSERWOWE 

 Idealnie pasują do sałatek, jako przekąska czy przystawka. 

SKŁADNIKI:
patisony, woda, ocet spirytusowy, sól, cukier,  przyprawy w tym gorczyca, substancje słodzące: sacharyny, acesulfam K.


ZASMAŻANA KAPUSTA CZERWONA 


Po podgrzaniu  stanowi idealny dodatek do pieczonych mięs, klusek śląskich lub ziemniaków.

SKŁADNIKI:

Zasmażana kapusta czerwona Produkt pasteryzowany. Składniki: kapusta czerwona (60%), woda, cebula, cukier, ocet spirytusowy, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy.



MARMOLADA O SMAKU RÓŻY 

Idealnie nadaje się jako nadzienie do pączków,  ciast i deserów.

SKŁADNIKI:
jabłka, cukier, śliwki, aronia, wiśnie, substancja żelująca (pektyny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu), aromat.

SAŁATKA RUBINOWA

Idealnie nadaje się na ciepło i na zimno. Jako dodatek do mięs, ryb czy dań obiadowych. 

SKŁADNIKI:
buraki ćwikłowe 30%, woda, kapusta biała 26%, cebula 6%, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy


OGÓRKI PO ŻYDOWSKU 

Idealnie nadaje się jako przekąska, do sałatek, dań zapiekanych, dań obiadowych, ziemniaków, kasz, jajek czy ryb. 

SKŁADNIKI:
 ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, marchew 4%, cebula 2%, koper, seler 1,5%, sól, przyprawy w tym gorczyca


PIECZARKI MARYNOWANE 


Idealnie nadają się na przekąskę, do sałatek, dań obiadowych .

SKŁADNIKI:
pieczarki (50%), woda, ocet spirytusowy, sól, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu, przyprawy w tym gorczyca, substancje słodzące (sacharyny, acesulfam K).


 POWIDŁA Z RUMEM 


Idealny dodatek do ciast, naleśników,placuszków czy do pieczywa. 

SKŁADNIKI:
śliwki,cukier,rum (0,5),aromat.

DŻEM Z CZARNEJ PORZECZKI

Idealny dodatek do pieczywa,naleśników, ciast, placków. 

SKŁADNIKI:
 
 czarne porzeczki cukier, woda, substancja żelująca (pektyny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (guma guar).


 Na moim blogu oczywiście będą pojawiały się super przepisy z wykorzystaniem podanych produktów. Zapraszam do zaglądania na blog oraz na mój FP https://www.facebook.com/Gotowaniepatki-1870386083195861/?ref=page_internal . 
Zapraszam również na zapoznanie się z asortymentem firmy ORZECH  http://www.orzech.com.pl/pl  .

oraz 

https://www.facebook.com/https://www.facebook.com/ZPOWORZECH.
ZAPRASZAM I POLECAM :)

Brak komentarzy:

DRUKUJ PRZEPIS

Print Friendly and PDF