SKŁADNIKI:
1 bagietka ok 30 cm
1 /2 papryki czerwonej
1 ogórek konserwowy
1 garść mix sałat
5-6 plasterków chorizo
ulubiony sos np. ketchup, majonez
1 bagietka ok 30 cm
1 /2 papryki czerwonej
1 ogórek konserwowy
1 garść mix sałat
5-6 plasterków chorizo
ulubiony sos np. ketchup, majonez
PRZYGOTOWANIE:
Świeżą bagietkę ok 30 cm kroję wzdłuż.
Następnie środek polewam ulubionym sosem może to być ketchup,majonez czy musztarda.
Następnie kładę porcję mix sałat. Paprykę myję i kroję w słupki. Kładę w środek.
Układam plastry chorizo ja użyłam pikantnego.
Ogórki kroję w słupki kładę na wierzch. Bagietkę zawijam w folię aluminiową lub papier śniadaniowy.
Smacznego.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz