SKŁADNIKI:
- 2 jajka
- 1 parówka drobiowa
- 5 pomidorków koktajlowych
- 1 łyżeczka masła
PRZYGOTOWANIE:
ajka dokładnie rozbijam do miski. Dodaję sól i pieprz do smaku. Mieszam dokładnie.
Pomidorki myję i kroję w drobną kostkę. Parówki kroję w plasterki.
Na rozgrzaną patelnię dodaję masło. Dodaję parówki, smażę na rumiano. Wylewam jajka. Dodaję pomidorki. Mieszam.
Smażę by jajecznica się z cieła. Podaję ze świeżym pieczywem na śniadanie. Smacznego i na zdrowie.
Pomidorki myję i kroję w drobną kostkę. Parówki kroję w plasterki.
Na rozgrzaną patelnię dodaję masło. Dodaję parówki, smażę na rumiano. Wylewam jajka. Dodaję pomidorki. Mieszam.
Smażę by jajecznica się z cieła. Podaję ze świeżym pieczywem na śniadanie. Smacznego i na zdrowie.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz