Macie dość nudnych śniadań? Dziś zapraszam na moją wersję śniadania
;)
Bajgle (można użyć bagietek, tortilli, chleba tostowego) zapiekane pastą z tuńczyka ,kopru,rzodkiewki
;) Świeże i sycące śniadanie dla każdego smakosza ryb
;) do tego
☕lub
🍵. Macie ochotę? Zapraszam :

Bajgle (można użyć bagietek, tortilli, chleba tostowego) zapiekane pastą z tuńczyka ,kopru,rzodkiewki




Zapraszam również do odwiedzenia i polubienia mojej strony na FB https://www.facebook.com/gotowaniepatki/
Będzie mi bardzo miło ;)
Składniki na 4 porcje:
🌯
🌯
🌯
🌯
🌯
🌯
🌯
🌯
🌯
1 puszka tuńczyka stek w oleju
10 dag tartego sera
3 rzodkiewki drobno posiekane
2 łyżki kopru świeżego drobno posiekanego
1 łyżka majonezu
1 łyżka musztardy miodowej
Sól i pieprz do smaku
Dodatkowo:
4 bajgle lub 4 tortille









1 puszka tuńczyka stek w oleju
10 dag tartego sera
3 rzodkiewki drobno posiekane
2 łyżki kopru świeżego drobno posiekanego
1 łyżka majonezu
1 łyżka musztardy miodowej
Sól i pieprz do smaku
Dodatkowo:
4 bajgle lub 4 tortille
Przygotowanie:
Tuńczyka odcedzamy z oleju,przekładamy do miski a następnie dodajemy wszystkie składniki. Mieszamy dokładnie.
Bajgle przekrajamy wzdłuż , na jedną połówkę przekładamy pastę.
Bajgle układam na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Piekę ok 4 minut w 200 stopniach

Smacznego 

Brak komentarzy:
Prześlij komentarz