31 lip 2018

PASTA JAJECZNA Z RZODKIEWKĄ I OGÓRKIEM


Uwielbia pasty :) Te mięsne i rybne i warzywne  . Często je robie , idealnie pasują do kanapek czy krakersów. Tym razem zapraszam na pastę z rzodkiewkami , ogórkiem kiszonym , świeżą natką pietruszki. Pyszna . Polecam :) 

Zapraszam do polubienia mojej strony na FB oraz śledzenia na Instagramie https://www.instagram.com/gotowaniepatki/ ,oraz odwiedzenia mojego Bloga -- https://gotowaniepatki.blogspot.com/ będzie mi bardzo miło
A teraz przepis :
Składniki dla 2 osób: 
  🍽3 ugotowane jajka 🍽 5 rzodkiewek 🍽 3 ogórki małosolne lub kiszone 🍽 2 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki 🍽 10 dag tartego sera żółtego 🍽2 łyżki jogurtu naturalnego 🍽 Sól i pieprz do smaku 

Przygotowanie: 

 
1. Obrane jajka trę na tarce o grubych oczkach.
2.Rzodkiewki myję i również trę na tarce o grubych oczkach.
3. Ogórki trę na grubych oczkach.
4. Do miski przekładam wszystkie składniki ,łącze za pomocą łyżki . Pozostawiam w lodówce ok 30 min przed podaniem.
5. Smacznego





















Brak komentarzy:

DRUKUJ PRZEPIS

Print Friendly and PDF