Uwielbia pasty :) Te mięsne i rybne i warzywne . Często je robie , idealnie pasują do kanapek czy krakersów. Tym razem zapraszam na pastę z rzodkiewkami , ogórkiem kiszonym , świeżą natką pietruszki. Pyszna . Polecam :)
Zapraszam do polubienia mojej strony na FB oraz śledzenia na Instagramie https://www.instagram.com/gotowaniepatki/ ,oraz odwiedzenia mojego Bloga -- https://gotowaniepatki.blogspot.com/ będzie mi bardzo miło



A teraz przepis :
Składniki dla 2 osób:
🍽3 ugotowane jajka
🍽 5 rzodkiewek
🍽 3 ogórki małosolne lub kiszone
🍽 2 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki
🍽 10 dag tartego sera żółtego
🍽2 łyżki jogurtu naturalnego
🍽 Sól i pieprz do smaku
Przygotowanie:
1. Obrane jajka trę na tarce o grubych oczkach.
2.Rzodkiewki myję i również trę na tarce o grubych oczkach.
3. Ogórki trę na grubych oczkach.
4. Do miski przekładam wszystkie składniki ,łącze za pomocą łyżki . Pozostawiam w lodówce ok 30 min przed podaniem.
5. Smacznego

Składniki dla 2 osób:







Przygotowanie:
1. Obrane jajka trę na tarce o grubych oczkach.
2.Rzodkiewki myję i również trę na tarce o grubych oczkach.
3. Ogórki trę na grubych oczkach.
4. Do miski przekładam wszystkie składniki ,łącze za pomocą łyżki . Pozostawiam w lodówce ok 30 min przed podaniem.
5. Smacznego

Brak komentarzy:
Prześlij komentarz