Dzi艣 zapraszam na pyszny i lekkikoktajl na bazie mleka migda艂owego. Polecam i Smacznego.
SK艁ADNIKI:
馃嵐150 ml mleka ro艣linnego np. migda艂owego
馃嵐1 Jab艂ko
馃嵐1 gruszka
馃嵐2 艂y偶eczki zarodk贸w pszennych lub 1 艂y偶ka p艂atk贸w owsianych
PRZYGOTOWANIE:
Jab艂ko i gruszk臋 myj臋 dok艂adnie. Wykrawam 艣rodek i kroj臋 na mniejsze kawa艂ki.
Do kubka blendera wk艂adam umyte i pokrojone na mniejsze kawa艂ki owoce.
SK艁ADNIKI:
馃嵐150 ml mleka ro艣linnego np. migda艂owego
馃嵐1 Jab艂ko
馃嵐1 gruszka
馃嵐2 艂y偶eczki zarodk贸w pszennych lub 1 艂y偶ka p艂atk贸w owsianych
PRZYGOTOWANIE:
Jab艂ko i gruszk臋 myj臋 dok艂adnie. Wykrawam 艣rodek i kroj臋 na mniejsze kawa艂ki.
Do kubka blendera wk艂adam umyte i pokrojone na mniejsze kawa艂ki owoce.
Nast臋pnie dodaj臋 dwie 艂y偶eczki zarodk贸w pszennych.
Na sam koniec wlewam sch艂odzone mleko migda艂owe.
Oczywi艣cie mo偶na u偶y膰 innego mleka ro艣linnego. Ca艂o艣膰 dok艂adnie blenduj臋.
Brak komentarzy:
Prze艣lij komentarz