27 wrz 2015

Duszone Brązowe Pieczarki

Brązowe Pieczarki o których już wspominałam są Rewelacyjne. Intensywny Smak Grzybów dodaje pazura nie jednej potrawie.

SKŁADNIKI:
  •  350 gram Pieczarek
  • 1 Cebula
  • 2 łyżki masła
  • Sól i Pieprz
  • 2 ząbki czosnku

Sposób Przygotowania:
  •  Pieczarki Myjemy ale nie obieramy z brązowej skórki. 
  • Cebulkę kroimy w plastry
  • Do garnka z grubym dnem dodaję masło
  • Do rozpuszczonego Masła dodaję cebulę oraz czosnek 
  • Po upływie ok 2 minut dodaję Pieczarki oraz przyprawy 
  • Całość duszę ok 15 minut.
  • Smacznego  
 

Brak komentarzy:

DRUKUJ PRZEPIS

Print Friendly and PDF