1 maj 2016

Pasta Jajeczna z Selerem i Rzodkiewką



Szybka i lekka pasta jajeczna z dodatkiem świeżych warzyw. Bazą jest jogurt naturalny. Pasta ta jest idealna do świeżego pieczywa.


SKŁADNIKI:

  •  5 jajek 
  • 1 seler naciowy 
  • 5 rzodkiewek 
  • 1 cebula czerwona 
  • 3 ogórki kiszone małe
  • 3 łyżki jogurtu naturalnego 
  • 1 łyżka majonezu 
  • sól i pieprz 
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
  •  Jajka gotuję, studzę i drobno kroje w kostkę a następnie jeszcze za pomocą widelca ugniatam 
  • Wszytskie warzywa kroję w kostkę
  • Wszystko łączę ze sobą
  • Dodaję joigurt i majonez oraz przyprawy
  • Mieszam dokładnie i wkładam do lodówki na minimum 30 minut  





Brak komentarzy:

DRUKUJ PRZEPIS

Print Friendly and PDF