SKŁADNIKI:
- 20 dag pieczpnego indyka
- 6 Ogórków własnej roboty w musztardzie
- Natka pietruszki
- 1/2 cebuli
- Mix Sałat
- 10 dag tartego sera
sos
- 3 łyżki ketchupu
- 3 łyżki majonezu
- 1 łyżka naturalnego jogurtu
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Pieczone mięso kroję w kostkę. Ogórki w musztardzie własnej roboty siekam w kostkę.
Następnie dodaję ser. Kolejne siekam natkę pietruszki. Następnie dodaję mix sałat oraz pokrojoną w kostkę cebulę.
Dodaję pieprz i sól do smaku. Mieszam. Na koniec dodaję składniki sosu.
Całość mieszam ze sobą i wkładam do lodówki na min 30 min przed podaniem.
Następnie dodaję ser. Kolejne siekam natkę pietruszki. Następnie dodaję mix sałat oraz pokrojoną w kostkę cebulę.
Dodaję pieprz i sól do smaku. Mieszam. Na koniec dodaję składniki sosu.
Całość mieszam ze sobą i wkładam do lodówki na min 30 min przed podaniem.
1 komentarz:
Super przepis!
Zapraszam do mnie :-)
http://www.mecooks.com
Prześlij komentarz