21 wrz 2016

KANAPKA DO PRACY Z MIELONYM I JARMUŻEM



SKŁADNIKI:


4 bułki pełnoziarniste ja dałam trójkątne

4 kotlety mielone ja dałam z indyka KLIK TU

4 plastry sera żółtego

1/2 ogórka zielonego surowego

2 plastry cebuli czerwonej

garść jarmużu

ketchup i musztarda

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

 

Bułkę kroję na pół. Następnie obie połówki smaruję ketchupe i musztardą. Następnie kładę plaster sera, Warzywa kroję w plasterki, cebulę również.

Jarmuż myję i krobno kroję. Wszystkie warzywa wkładam do środka. Następnie kładę kotlet mielony jeśli jest za gruby tnę go w pół.

Taka kanapka jest bardzo sycąca i nie wymaga za dużo czasu w przygotowaniu. Ja dziś użyłam kotletów mielonych z mięsa z indyka.  



Brak komentarzy:

DRUKUJ PRZEPIS

Print Friendly and PDF