SKŁADNIKI:
1/3 fenkułu
3 jajka na twardo
3 ogórki konserwowe
1 papryka
10 dag sera żółtego
1 0 dag ulubionej wędliny
Sól i pieprz do smaku
2 łyżki musztardy delikatesowej
2 łyżki majonezu
3 jajka na twardo
3 ogórki konserwowe
1 papryka
10 dag sera żółtego
1 0 dag ulubionej wędliny
Sól i pieprz do smaku
2 łyżki musztardy delikatesowej
2 łyżki majonezu
PRZYGOTOWANIE:
Fenkuł myję i drobno siekam. Jajka na twardo obieram i kroję w kostkę.
Paprykę myję, wyrajam gniazdo nasienne i kroję w kostkę. Ogórki
konserwowe również kroję w kostkę. Ser żółty oraz wędlinę kroję w
kostkę.
Wszystkie składniki przekładam do miski. Dodaję musztardę i majonez oraz przyprawy. Mieszam ze sobą.
Przed podaniem wkładam do lodówki na minimum 30 minut.
Wszystkie składniki przekładam do miski. Dodaję musztardę i majonez oraz przyprawy. Mieszam ze sobą.
Przed podaniem wkładam do lodówki na minimum 30 minut.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz