11 kwi 2019

Pasta z tuńczyka idealna na Święta do faszerowania jajek






Święta już za kilka dni. Dlatego i ja zaczynam powoli odświeżać swoje przepisy. Dziś zapraszam na szybką pastę idealną do faszerowania jajek lub do świeżego pieczywa. Rewelacyjnie wygląda na Świątecznym stole.

 Wszystkie przyprawy znajdziecie w sklepie internetowym ---- www.skworcu.com.pl

Zapraszam do zakupów ;)

 Jeśli spodobał Ci się przepis zapraszam do polubienia mojej strony ;*

 Składniki na ok 6 osób:

 🐣 250 g tuńczyka, stek w oleju
🐣 10 dag sera żółtego
 🐣 5 rzodkiewek
🐣 1/2 pęczku kopru i szczypiorku
 🐣 3 łyżki prażonej cebuli Skworcu 
🐣 sól himalajska Skworcu  i pieprz świeżo mielony Skworcu  do smaku 
 🐣 1 łyżka suszonego kopru Skworcu
 🐣 3 łyżki majonezu
 🐣 2 łyżki ketchupu
🐣1 łyżka musztardy
🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣

 Przygotowanie :

 Tuńczyka odcedzamy,przekładamy do miski.

Koper,szczypior i rzodkiewkę drobno siekam.

 Ser trę na tarce o grubych oczkach.

Wszystkie składniki ze sobą mieszam.

 Pozostawiam w lodówce na minimum 30 minut przed podaniem.



Brak komentarzy:

DRUKUJ PRZEPIS

Print Friendly and PDF