11 kwi 2019
Pasta z tuńczyka idealna na Święta do faszerowania jajek
Święta już za kilka dni. Dlatego i ja zaczynam powoli odświeżać swoje przepisy. Dziś zapraszam na szybką pastę idealną do faszerowania jajek lub do świeżego pieczywa. Rewelacyjnie wygląda na Świątecznym stole.
Wszystkie przyprawy znajdziecie w sklepie internetowym ---- www.skworcu.com.pl
Zapraszam do zakupów ;)
Jeśli spodobał Ci się przepis zapraszam do polubienia mojej strony ;*
Składniki na ok 6 osób:
🐣 250 g tuńczyka, stek w oleju
🐣 10 dag sera żółtego
🐣 5 rzodkiewek
🐣 1/2 pęczku kopru i szczypiorku
🐣 3 łyżki prażonej cebuli Skworcu
🐣 sól himalajska Skworcu i pieprz świeżo mielony Skworcu do smaku
🐣 1 łyżka suszonego kopru Skworcu
🐣 3 łyżki majonezu
🐣 2 łyżki ketchupu
🐣1 łyżka musztardy
🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣
Przygotowanie :
Tuńczyka odcedzamy,przekładamy do miski.
Koper,szczypior i rzodkiewkę drobno siekam.
Ser trę na tarce o grubych oczkach.
Wszystkie składniki ze sobą mieszam.
Pozostawiam w lodówce na minimum 30 minut przed podaniem.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz