21 lis 2019

Przekąska z tuńczyka

Witam Was ;) Dziś zapraszam na szybką przekąskę z tuńczyka ,podawaną z chrupiącą tortillą ora z dodatkiem oleju z ostropestu OLEJ Z OSTROPESTU Ze sklepu www.indiacosmetics.pl Idealna i pyszna;) Polecam i zapraszam do sklepu --- Indiacosmetics Będzie mi bardzo miło jeśli polubisz moją stronę na Facebooku gotowaniepatki 
❤❤❤
 Składniki :
 2 pszenne tortille
 Sałatka:
 200 g tuńczyka z wody
 3 łyżki Cebulki prażonej
 1 kulka sera mozzarella
 3 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki
 Sól i pieprz do smaku
 1 łyżeczka
 Oleju z ostropestu lub lniany Skarby Polesia

 Przygotowanie:
 Tortillę kroję na 8 części.
 Układam na papier do pieczenia i piekę ok 3 minuty w 200 stopniach do zarumienienia Tuńczyka odcedzamy z wody.
 Ser kroję w drobną kostkę. Przekładam do miseczki,dodaję natkę pietruszki oraz cebulkę prażoną .
 Doprawiam solą, pieprzem oraz olejem.Mieszam . Podaję z chrupiącą tortillą.

Brak komentarzy:

DRUKUJ PRZEPIS

Print Friendly and PDF