Witam Was ;)
Dziś zapraszam na szybką przekąskę z tuńczyka ,podawaną z chrupiącą tortillą ora z dodatkiem oleju z ostropestu OLEJ Z OSTROPESTU
Ze sklepu www.indiacosmetics.pl
Idealna i pyszna;)
Polecam i zapraszam do sklepu --- Indiacosmetics
Będzie mi bardzo miło jeśli polubisz moją stronę na Facebooku gotowaniepatki
❤❤❤
Składniki :
2 pszenne tortille
Sałatka:
200 g tuńczyka z wody
3 łyżki Cebulki prażonej
1 kulka sera mozzarella
3 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki
Sól i pieprz do smaku
1 łyżeczka
Oleju z ostropestu lub lniany Skarby Polesia
Przygotowanie:
Tortillę kroję na 8 części.
Układam na papier do pieczenia i piekę ok 3 minuty w 200 stopniach do zarumienienia
Tuńczyka odcedzamy z wody.
Ser kroję w drobną kostkę. Przekładam do miseczki,dodaję natkę pietruszki oraz cebulkę prażoną .
Doprawiam solą, pieprzem oraz olejem.Mieszam .
Podaję z chrupiącą tortillą.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz