SKŁADNIKI:
1 podwójny filet z kurczaka.
3 garście szpinaku świeżego
10 dag sera żółtego
1 cebula
1 papryka
3 selery naciowe
200 g makaronu chińskiego
3 garście szpinaku świeżego
10 dag sera żółtego
1 cebula
1 papryka
3 selery naciowe
200 g makaronu chińskiego
sos
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Kurczaka doprawiam, kroję w kostkę i smażę. Wszystkie warzywa oraz ser kroję w kostkę.
Makaron chiński zalewam wrzącą wodą czekam ok 4 min odcedzam i drobno kroję.
Szpinak rwę na mniejsze kawałki. Ser żółty albo trę na tarce albo kroję w drobną kostkę. Na koniec dodaję wszytskie składniki sosu. Mieszam. Doprawiam solą i pieprzem.
Zostawiam w lodówce przed podaniem ok 30 min
Makaron chiński zalewam wrzącą wodą czekam ok 4 min odcedzam i drobno kroję.
Szpinak rwę na mniejsze kawałki. Ser żółty albo trę na tarce albo kroję w drobną kostkę. Na koniec dodaję wszytskie składniki sosu. Mieszam. Doprawiam solą i pieprzem.
Zostawiam w lodówce przed podaniem ok 30 min
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz