SKŁADNIKI:
- 4 jajka na twardo
- 5 plastrów sera żółtego
- 6 rzodkiewek
- 1 por
- Sól i pieprz do smaku
- 1 łyżka koperku ja dał suszony
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- 1 łyżka majonezu
PRZYGOTOWANIE:
Jajka, ser żółty kroimy w drobną kostkę. Rzodkiewki i pora myjemy.
A następnie również drobno siekamy. Dodajemy do miski. Następnie dodajemy jogurt, majonez i przyprawy. Mieszamy dokładnie.
Przed podaniem wkładam do lodówki na minimum 30 min tak by smaki się połączyły.
Podaję do świeżego pieczywa. Smacznego.
A następnie również drobno siekamy. Dodajemy do miski. Następnie dodajemy jogurt, majonez i przyprawy. Mieszamy dokładnie.
Przed podaniem wkładam do lodówki na minimum 30 min tak by smaki się połączyły.
Podaję do świeżego pieczywa. Smacznego.
3 komentarze:
pasta jajówa z rzodkiewką ...powiało wiosną :D
Genialność zawsze tkwi w prostocie i tak jest i tutaj:) Uwielbiam takie szybkie przepisy!
Uwielbiam pastę jajeczną :)
Prześlij komentarz