2 kwi 2017

BURGERY Z INDYKA I KONFITURĄ Z CEBULI


Domowe Burgery te z  mięsem, rybą czy warzywami , doskonale smakują zrobione w domowym zaciszu. Polecam każdemu małemu i dużemu. Dziś chcę Wam przedstawić Burgery z kotletami z indyka i konfiturą z czerwoną. Smacznego.

SKŁADNIKI:

6 bułek do burgerów
6 kotletów mielonych
6 łyżek konfitury z czerwonej cebuli
6 plastrów świeżego ogorka
6 plastrów sera żółtego
Ulubiony sos

PRZYGOTOWANIE:
 
 Bułkę rozkrawam na pół, kładę plaster sera żółtego. Wkładam do piekarnika i piekę az ser się rozpuści ok 10 min w 180 stopniach. Nastepnie smaruję ulubionym sosem np. czosnkowym.

Kolejno dodaję kotlet oraz konfiturę z cebuli, oraz dodaję ogórki surowe. Podaję odrazu.

Smacznego. Polecam każdemu kto lubi domowe fast foody.

Brak komentarzy:

DRUKUJ PRZEPIS

Print Friendly and PDF