Domowe Burgery te z mięsem, rybą czy warzywami , doskonale smakują zrobione w domowym zaciszu. Polecam każdemu małemu i dużemu. Dziś chcę Wam przedstawić Burgery z kotletami z indyka i konfiturą z czerwoną. Smacznego.
SKŁADNIKI:
6 bułek do burgerów
6 kotletów mielonych
6 łyżek konfitury z czerwonej cebuli
6 plastrów świeżego ogorka
6 plastrów sera żółtego
Ulubiony sos
PRZYGOTOWANIE:
SKŁADNIKI:
6 bułek do burgerów
6 kotletów mielonych
6 łyżek konfitury z czerwonej cebuli
6 plastrów świeżego ogorka
6 plastrów sera żółtego
Ulubiony sos
PRZYGOTOWANIE:
Bułkę rozkrawam na pół, kładę plaster sera żółtego. Wkładam do piekarnika i piekę az ser się rozpuści ok 10 min w 180 stopniach. Nastepnie smaruję ulubionym sosem np. czosnkowym.
Kolejno dodaję kotlet oraz konfiturę z cebuli, oraz dodaję ogórki surowe. Podaję odrazu.
Smacznego. Polecam każdemu kto lubi domowe fast foody.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz