SK艁ADNIKI:
馃崟馃崟馃崟
2 bagietki ok 30 cm
Mix sa艂at
Mix sa艂at
Farsz
馃崟馃崟馃崟馃崟
1 puszka tu艅czyka stek w oleju
2 mini papryki lub 1 du偶a
3 og贸rki konserwowe
10 dag sera np. Gouda
S贸l i pieprz do smaku
2 艂y偶ki jogurtu naturalnego
1 艂y偶ka majonezu
1 艂y偶ka musztardy
1 puszka tu艅czyka stek w oleju
2 mini papryki lub 1 du偶a
3 og贸rki konserwowe
10 dag sera np. Gouda
S贸l i pieprz do smaku
2 艂y偶ki jogurtu naturalnego
1 艂y偶ka majonezu
1 艂y偶ka musztardy
PRZYGOTOWANIE:
馃憠Tu艅czyka odcedzam,dodaj臋 do miski. Papryk臋 myj臋 i kroj臋 w kostk臋.
馃憠Ser 偶贸艂ty kroj臋 w kostk臋. Og贸rki konserwowe kroj臋 w kostk臋.
馃憠Wszystkie sk艂adniki 艂膮cze ze sob膮. Dok艂adnie mieszam. Dodaj臋 jogurt, majonez i musztard臋.
馃憠Bagietk臋 przekrajam wzd艂u偶, nak艂adam farsz.
馃憠Piek臋 na rumiano ok 5 min w 180 stopniach. Podaj臋 z mixem sa艂at.
馃憠Ser 偶贸艂ty kroj臋 w kostk臋. Og贸rki konserwowe kroj臋 w kostk臋.
馃憠Wszystkie sk艂adniki 艂膮cze ze sob膮. Dok艂adnie mieszam. Dodaj臋 jogurt, majonez i musztard臋.
馃憠Bagietk臋 przekrajam wzd艂u偶, nak艂adam farsz.
馃憠Piek臋 na rumiano ok 5 min w 180 stopniach. Podaj臋 z mixem sa艂at.
Brak komentarzy:
Prze艣lij komentarz